TERMINY EGZAMINÓW ZAWODOWYCH

1. EGZAMINY PRAKTYCZNE

  • 9 stycznia 2019 r. godz. 9.00 (czas trwania 150 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.11. klasa 3ht - Planowanie i realizacja usług w recepcji

  • 9 stycznia 2019 r. godz. 13.00 (czas trwania 150 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.12. klasa 4ht - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
  • 9 stycznia 2019 r. godz.13.00 (czas trwania 150 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.15. klasa 4bt - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych

  • 9 stycznia 2019 r. godz.13.00 (czas trwania 180 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.16. klasa 4bt - Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

2. EGZAMINY PISEMNE

  • 10 stycznia 2019 r. godz. 10.00 (czas trwania 60 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.11. klasa 3ht - Planowanie i realizacja usług w recepcji

  • 10 stycznia 2019 r. godz. 12.00 (czas trwania 60 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.12. klasa 4ht - Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

  • 10 stycznia 2019 r. godz. 12.00 (czas trwania 60 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.15. klasa 4bt - Organizacja żywienia i usług gastronomicznych
  • 10 stycznia 2019 r. godz. 12.00 (czas trwania 60 min)
    Egzamin z kwalifikacji T.16. klasa 4bt - Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

UWAGA!

Na egzamin należy zgłosić się 30 minut wcześniej z dokumentem tożsamości.

 

Materiały i przybory z jakich można korzystać podczas egzaminu:

Egzamin pisemny: wszyscy zdający T.11, T.12, T.15, T.16 przynoszą: długopis z czarnym atramentem i kalkulator prosty

Egzamin praktyczny: zdający przynoszą odpowiednio do kwalifikacji
T.11, T.12 - długopis z czarnym wkładem, kalkulator prosty

T.15, T.16 - długopis z czarnym wkładem, kalkulator prosty, ołówek, linijkę, gumkę, temperówkę

 

PRAKTYKI ZAWODOWE W ROKU SZKOLNYM 2018/2019

klasa 4ht 17.09. - 21.09.2018 r.
klasa 3ct 01.10. - 26.10.2018 r.
klasa 3ht 06.05. - 31.05.2019 r.

 

 

Technik hotelarstwa

Technik technologii żywności na podbudowie kwalifikacji T.4 w zawodzie cukiernik

Technik żywienia i usług gastronomicznych

 

Dokumenty dla praktykantów

Rekrutacja 2019/2020

rekrutacja 2019 20

Dziennik LIBRUS

librus

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

PRO MASOVIA

medal promasovia

Wiarygodna szkoła

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Fundacja Edukacyjna "Perspektywy" potwierdza, że TECHNIKUM NR 1 w Grodzisku Mazowieckim jest wśród 300 najlepszych techników w Polsce sklasyfikowanych w Rankingu Szkół Ponadgimnazjalnych PERSPEKTYWY 2018 i przysługuje mu tytuł "Srebrnej Szkoły 2018"

Nasz kanał na Youtube

Regionalne Podróże Kulinarne 2019

regionalne podroze kulinarne

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

Zdrowie i higiena

MEN

RODO

rodo logo

JSN Epic template designed by JoomlaShine.com
forklift certification