Polsko-francuskie certyfikaty oraz dokumenty Europass Mobilność, potwierdzające informacje na temat wiedzy i kwalifikacji otrzymali uczniowie grodziskiego Zespołu Szkół nr 1, korzy brali udział w projekcie "Gastronomia i hotelarstwo drogą do sukcesu zawodowego w zjednoczonej Europie. Czytaj więcej

Tarta Tropézienne - świeża lub zmrożona - stała się symbolem Saint-Tropez i podbiła serca smakoszy na całym świecie. Francuski rarytas jest oryginalnym połączeniem ciasta drożdżowego (typu brioche) z kremem budyniowym i maślanym. Czytaj więcej

Zespół Szkół nr 1 - Technikum nr 1 w Grodzisku Mazowieckim od sześciu lat z sukcesem realizuje projekty mobilności przeznaczone dla młodzieży z klas gastronomicznych i hotelarskich. Do tej pory w ramach programu "Uczenie się przez całe życie" Leonardo da Vinci IVT na staż zawodowy we Francji wyjechało 128 uczniów z tej szkoły. Czytaj więcej

Zespół Szkół nr 1 w publikacji Ministerstwa Edukacji Narodowej jako przykład dobrych praktyk. Czytaj artykuł

Zapraszamy do przeczytania artykułu autorstwa Rafała Boruca, zamieszczonego w Poradniku Restauratora (marzec 2015). Czytaj artykuł

Technikum nr 1 w Zespole Szkół nr 1 w Grodzisku Mazowieckim uhonorowany brązowym znakiem jakości (brązową tarczą) w ogólnopolskim rankingu edukacyjnym miesięcznika "Perspektywy", który klasyfikuje najlepsze Technika i Licea Ogólnokształcące w Polsce.

Technikum nr 1 w Zespole Szkół nr 1 zajęło 18 miejsce w rankingu Techników województwa mazowieckiego otrzymując brązowy znak jakości.

Technikum w Zespole Szkół Technicznych i Licealnych w rankingu wojewódzkim zajęło 39 miejsce, a Technikum w Zespole Szkół nr 2 im. gen. Józefa Bema w Milanówku 86 miejsce w rankingu wojewódzkim.

Na mazowieckiej liście znalazły się również Licea Ogólnokształcące z terenu Powiatu Grodziskiego.

  • Liceum Ogólnokształcące w Zespole Szkół nr 1 w Grodzisku Mazowieckim (123 miejsce)
  • Liceum Ogólnokształcące w Zespole Szkół nr 1 w Milanówku (135 miejsce)

Portal Oświata Powiatu Grodziskiego

Zapraszamy do przeczytania artykułu autorstwa koordynatora projektów Leonardo da Vinci w Zespole Szkół nr 1, zamieszczonego na łamach „Przeglądu Gastronomicznego” (grudzień 2014). Czytaj artykuł

Kształcenie i Szkolenia Zawodowe Akcja 1 Mobilność Edukacyjna

BIP

bip logo

Smacznie, zdrowo i sportowo

Regionalne Podróże Kulinarne 2020

regionalne podroze kulinarne

Kto jest Online

Odwiedza nas 140 gości oraz 0 użytkowników.

Dziennik LIBRUS

librus

Srebrna Szkoła

srebrna tarcza technikum 2018

Nasz kanał na Youtube

Dopalacze kradną życie

Zdrowie i higiena

E-papierosy-profilaktyka

e papierosy

PRO MASOVIA

medal promasovia

Szkoła Zawodowa Najwyższej Jakości

Wiarygodna szkoła

II konkurs literatury rosyjskiej

konkurs literatury rosyjskiej

II POWIATOWY KONKURS WIEDZY HISTORYCZNEJ

Dobry start w zawodzie

Narodowy Program Rozwoju Czytelnictwa

czytelnictwo

JSN Epic is designed by JoomlaShine.com