AKREDYTACJA ERASMUS+ na lata 2021- 2027 dla ZS1

Nicea pachnąca wiosną

”Śladami wielkich artystów” – W. Gombrowicz w Vence

”Śladami wielkich artystów” – Muzeum A.Renoira w Cagnes sur Mer

Chagall i jego nicejskie muzeum

Muzeum Masséna/pamiątki po Napoleonie

Literatura francuska nie jest nam obca

Auguste Escoffier – kucharz królów i król kucharzy

NASZE NICEJSKIE STAŻE

Erasmus+ 2020-21. Na stażu w Nicei.

Erasmus+ 2020-21. Integracja.

Erasmus+ 2020-21. Program kulturowy.

DANIA crème de la crème

PROGRAM KULTUROWY

SZKOLENIE KULTUROWE ERASMUS+

NASZE PROJEKTY

NICEJSKI KARNAWAŁ

Szkolenie językowe 1/efekty - Parlez-vous français?

Szkolenie 2 - Czy mówisz po francusku?

Szkolenie 3 - Mówimy po francusku

ZASTAWA STOŁOWA. Upowszechnianie rezultatów projektu.

Sztućce po angielsku i francusku. Upowszechnianie rezultatów projektu.

Erasmus+ zaprasza do kulinarnego świata. Upowszechnianie rezultatów projektu.

OBSŁUGA KONSUMENTA 1. Upowszechnianie rezultatów projektu.

OBSŁUGA KONSUMENTA 2. Upowszechnianie rezultatów projektu.

 

KSIĄŻECZKI

FRANCUSKIE SMAKOŁYKI

HOTEL OASIS – NASZE MIEJSCE STAŻU

Oasis – hotel z duszą. Gościł Czechowa, gości nas

METODY OBSŁUGI KONSUMENTA - sztuka serwowania dań

Obsługa konsumenta - zastawa stołowa; Justyna Wiśniewska stażystka Erasmus +

Hôtel L'Oasis - uczymy się od najlepszych. Erasmus+ w ZS1 w Grodzisku Mazowieckim

RODZAJE SZKŁA. OBSŁUGA KONSUMENTA

NASZE MIEJSCA STAŻU - PAIN ET CIE NICE

Mięsa – la viande Justyna Wiśniewska

Zastawa stołowa Justyna Wiśniewska

Ustensiles de cuisine Berenika Gmurska

Les fruits Dominika Matyjek

Les légumes Dominika Matyjek