AKREDYTACJA ERASMUS+ na lata 2021- 2027 dla ZS1
”Śladami wielkich artystów” – W. Gombrowicz w Vence
”Śladami wielkich artystów” – Muzeum A.Renoira w Cagnes sur Mer
Chagall i jego nicejskie muzeum
Muzeum Masséna/pamiątki po Napoleonie
Literatura francuska nie jest nam obca
Auguste Escoffier – kucharz królów i król kucharzy
Erasmus+ 2020-21. Na stażu w Nicei.
Erasmus+ 2020-21. Program kulturowy.
Szkolenie językowe 1/efekty - Parlez-vous français?
Szkolenie 2 - Czy mówisz po francusku?
Szkolenie 3 - Mówimy po francusku
ZASTAWA STOŁOWA. Upowszechnianie rezultatów projektu.
Sztućce po angielsku i francusku. Upowszechnianie rezultatów projektu.
Erasmus+ zaprasza do kulinarnego świata. Upowszechnianie rezultatów projektu.
OBSŁUGA KONSUMENTA 1. Upowszechnianie rezultatów projektu.
OBSŁUGA KONSUMENTA 2. Upowszechnianie rezultatów projektu.
KSIĄŻECZKI
HOTEL OASIS – NASZE MIEJSCE STAŻU
Oasis – hotel z duszą. Gościł Czechowa, gości nas
METODY OBSŁUGI KONSUMENTA - sztuka serwowania dań
Obsługa konsumenta - zastawa stołowa; Justyna Wiśniewska stażystka Erasmus +
Hôtel L'Oasis - uczymy się od najlepszych. Erasmus+ w ZS1 w Grodzisku Mazowieckim
RODZAJE SZKŁA. OBSŁUGA KONSUMENTA
NASZE MIEJSCA STAŻU - PAIN ET CIE NICE
Mięsa – la viande Justyna Wiśniewska
Zastawa stołowa Justyna Wiśniewska